Land i sikte!

Ta peiling mot Innseilingå

I Innseilingå kjøper du noe mer enn bare en leilighet, og gjør en god investering som du selv og fremtidige generasjoner vil nyte godt av. Hus og hytte i ett, kun 9 min fra konserthuset og Stavanger sentrum. Og best av alt - du kan flytte inn idag!

åpent, storslått og blått


Innseilingå retter seg mot et landskap som er åpent, storslått og blått. Byggherre Grethe Henriksen elsker sjøen og duften fra det ramsalte havet. 

I snart 35 år har hun hatt arbeidsplassen sin ved Henriksen Oljetransport, der den fantastiske utsikten har vært en velsignelse inn gjennom vinduene på kontoret. Når makrellen koker utenfor kaien, har det vært klar praksis for arbeidsgjengen på huset å legge arbeidet til side, ta fiskestengene fatt og kaste snøret uti. Teambuilding godt som mye annet, og mange familiemiddager er sikret gjennom denne litt spesielle formen for «rennelov».

Landskapet er raust, sier hun. 
Jeg ønsker virkelig at andre skal få ta del i dette. Jeg håper at vi får til et fantastisk godt bomiljø der vi kan være noe for hverandre, at vi kan være rause og medmenneskelige. At vi kan være på hils og slå av en prat. At vi i stedet for å gjemme oss bak gardinene kan trekke dem til side og vinke. Det ville vært noe. Nå har hun et sterkt ønske om å dele denne fantastiske tomta og utsikten med andre. Hun ser gjerne at disse verdiene gjenspeiles i beboerne. Selv skal hun bo i en av toppleilighetene. 

Hør hva arkitekten sier

Et flott område til boliger, eksponert fra hovedleden inn til Stavanger, fra ytre havnebasseng og fra Buøy. Fra området er det vakker utsikt mot øst, til Byfjorden og Ryfylkefjellene.
 

- Med sin bratte østskråning, er dette en utfordrende tomt å bygge på. Prosjektet har vært både kjekt, spennende og utfordrende. Beliggenheten er fantastisk, du har utsikt mot øst og mot Ryfylke. Det er tatt hensyn til  at solen kommer inn fra vest, leilighetene har solrike terrasser. Også kaianlegget er viktig. Det framstår som attraktivt og er fint integrert i promenaden. Området, som har manglet grønne lunger, har nå også få sitt grøntareal og lekeplass. Innseilingå er et viktig bidrag til utviklingen av havnepromenaden fra konserthuset.

shutterstock_144333346
FCL01154
[Klikk for større bilde]
[Klikk for større bilde]

Ny søndagsmorgen. Stille. Øret må lete etter lyd. I det fjerne høres lyden av måkeskrik. Så skjønt, så fint – også det er lyden av Stavanger

[Klikk for større bilde]
[Klikk for større bilde]

Kontakt vår salgsansvarlig

Eivind Chr. Dahl

DNB Eiendom

Mob: 41 14 40 40 
Tlf: 97 69 70 00 
Eivind.Chr.Dahl@dnbeiendom.no